Wie is BouwConsultancy de Graaf

Begin 2015 is BouwConsultancy de Graaf opgericht door Edwin de Graaf. In november 2014 heeft Edwin zijn bouwkunde diploma behaald. Deze jonge professional kreeg kort daarna de kans om verschillende projecten aan te nemen.Ing. Edwin de Graaf

Wie is Edwin de Graaf

Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft Edwin zich gespecialiseerd in rijksmonumenten. Als uitgangspunt had Edwin dat rijksmonumenten zeer geschikt zijn als beleggingsobject. Hiervoor ontwikkelde hij een optimale investeringsstrategie, om financiƫle meerwaarde te genereren. Om zijn investeringsstrategie te realiseren kreeg Edwin een rijksmonument ter beschikking gesteld. Dit kreeg hij aangeboden door een vastgoed beheerder uit Leiden.

BouwConsultancy de Graaf is gevestigd in het historische stadscentrum van Leiden, nabij de Hoogelandse kerk. Door al het culturele erfgoed in de buurt, is dit een zeer stimulerende omgeving. Een aantal zaken staan bij BouwConsultancy de Graaf centraal. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Het gaat er bij ons om dat wij trots kunnen zijn, op het werk dat wij doen en de producten die wij leveren. Daarnaast kijken wij met een creatieve blik naar problemen. Op die manier proberen wij voor elk probleem de optimale aanpak te hanteren. De bouw blijft namelijk een continu leerproces. Waarin elk gebouw en ieder detail uniek is.

Niets is routine en elk project verdient maatwerk.